Spännande böcker att läsa

Det finns många spännande böcker att läsa, av författare som exempelvis Liza Marklund eller David Lagerkrantz. En annan författare som rör sig mer i genren fantasy är J.K. Rowling som skrivit alla böckerna om den unge trollkarlen Harry Potter.

Spännande debatt om ungersk barnbok

En bok som nyligen orsakat en del ståhej och innehåller spänning för de minsta är en ungersk barnbok som råkade ut för protester.

En annan bok som nyligen släppts och bjuder på spänning men också dramatik är boken Soledad penas melodram som imponerar på Aftonbladets kulturskribent.

Max och Horan

Författaren Tomas Öberg har skrivit några böcker som går att beställa från hans hemsida, bland annat en bok som heter Max och Horan. Boken skildrar ett besvärligt förhållande mellan Max och en prostituerad – Freja. Boken innehåller en del erotiska beskrivningar. Max super en hel del och söker efter nya saker – lösa förbindelser med kvinnor bland annat. Den prostituerade kvinnan Freja går att beskriva som en kvinnlig version av Max, även hon med ett destruktivt förhållande till alkoholen.

Det finns fler böcker om just Max av samma författare och många andra spännande böcker att läsa. Det går alltid att hitta något spännande online om du vill beställa en bok, vare sig det handlar om en pocketbok eller en vanlig inbunden utgåva.